Logo Matt Design

MattDesign, se angajează în a vă prezenta detaliat, fiecare proces prin care imaginația Dvs se coloreaza spre realitate !

 

Idee

Pasul 1 – Ideea Dvs

Primul pas pentru demararea proiectului începe cu ideea sau ideile dvs.
Odata ce v-ați exprimat imaginația, noi ne apucăm să o conturăm.

Concept

Pasul 2 – Concept

Pe baza ideilor dumneavoastră, putem genera un concept cu ajutorul căruia vă ilustrăm design-ul ales, asupra căruia intervenim cu modificările aferente cerințelor dvs ulterioare.

Proiectare

Pasul 3 – Proiectare

Punem bazele proiectului dumneavoastră, cu o echipa experimentată, formând schițe pentru încadrarea exactă în spațiu a tuturor detaliilor necesare asigurării unei locuințe complete din toate punctele de vedere (electric, sanitar, termic). Se pune accent pe proiectare întrucat de ea depinde costul execuţiei, costul întreţinerii şi utilizării si calitatea locuirii.

Simulare

Pasul 4 – Simulare

Vă punem la dispoziție o simulare grafică și dimensională a spațiului de lucru, pentru a vă oferi o perspectivă 3D asupra amenajării interioare pe care o vom implementa. Pe această cale ne asigurăm că așezarea fiecărui element din viitorul  spațiu este conform cerințelor dvs. Totodată, se înaintează ofertele de preț pentru produsele incluse în proiect. Odata ce primim confirmarea dvs fermă privind toate aspectele proiectului, ne putem îndrepta către pasul final și anume execuția.

Execuție

Ultimul pas – Execuție

Ultima etapă a acestui proces este reprezentată de înaintarea schițelor și alegerea materialelor folosite: culori lavabil, vopsele decorative, precum și alte produse necesare realizării proiectului.