Skip to content

Design Interior

” A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away. ” – Antoine de Saint-Exupery –

Proiecte design interior

Proiect 1 – Ap Primăverii

Apartament amenajat în stil modernist, cu tendințe eclectice in living si dormitor. Confortul și funcționalitatea au fost principiile care au stat la baza proiectului. Atmosfera elegantă și spațiul armonios au fost regizate prin melanjul dintre liniile drepte și culorile calde. Un accent special s-a pus asupra camerei copilului, luând-se în considerare preferințele și pasiunile acestuia. S-au delimitat trei spații cu funcțiuni distincte: zona de lucru, zona de joacă și zona de odihnă. Design-ul acestui apartament este bine pretat pentru familiile care iși doresc un spațiu cald, primitor, dar în același timp modern și stilat.

Varianta 1

Varianta 2

Varianta 3

Varianta 4

Varianta 5

Proiect 2 – Vilă Dascălul

O casă la roșu este o provocarea pentru orice designer, deoarece îi oferă o mare libertate în a gândi un spațiu deosebit. Acest proiect este dovada unei frumoase colaborări între designer și client. Întreaga amenajare este o reflexie a stilului modernist pe care și l-au dorit aceștia. Gama cromatică este inundată în tonuri de gri întrerupte de accente, de culori. Reflexiile suprafețelor lucioase din MDF accentuează continuitatea liniilor din întreaga casă. Formele geometrice simple completează ansamblul armonios și bine închegat prin jocul tonurilor și texturilor.

Varianta  1

Varianta 2

Varinta 1

Varianta 2

Varianta 1

Varianta 2

Varianta 1

Varianta 2

Varianta finala

Varianta 1

Varianta 2

 

Hol intrare

Proiect 3 – Garsonieră

Garsoniera este tipul de proiect ce necesita inspirație si ingeniozitate pentru a satisface cerințele, într-un spațiu redus.
Corpurile de mobilier, modulare si flexibile, trebuie sa răspundă mai multor funcțiuni. Un pat rabatabil, ascuns în timpul zilei în spatele unei biblioteci, ar rezolva lipsa câtorva metri pătrați într-o garsonieră. Design-ul acestui proiect ne oferă aceasta posibilitate cu un buget adaptat pentru fiecare client in parte. Jocul de forme și culori dilata vizual spațiul, oglinda aplicată pe ușile dressing-ului contribuind în egală măsură la acest fenomen. Un spațiu prinde viață prin exprimarea personalității și cerințelor fiecărui client în parte.

 

Proiect 4 – Garsonieră

Nu puține sunt momentele când am interacționat cu proprietari de garsoniere ce se aflau în imposibilitatea de a-și organiza spațiul. Compartimentarea “open space”, specifica tendințelor actuale de amenajare, oferă mijlocul prin care se poate proiecta un spațiu unitar între zona de zi și bucătărie.Prezentul proiect oferă un design calm prin formă și îndrăzneț prin culoare. Nuanțele de albastru din living vin în armonie cu tentele de negru ale frontului de bucătărie. Delimitarea dintre bucătărie și living se face prin masa de bar, o tranziție bine proporționată. Corpurile de bucătărie, elegante și îmbietoare, sunt înnobilate de sticla vopsită.Fiecare spațiu este personalizat de designer, iar mobilierul este creat pentru clienți și pentru confortul acestora.

Proiect 5 – Magazin Victoriei

Caracterul comercial al acestui spațiu a impus crearea unui impact intens asupra clienților. Dimensiunile reduse ale amplasamentului au necesitat creare unei iluzii optice pentru redimensionarea vizuala a spațiului. Acest fenomen a fost creat de oglinda situată pe peretele din spate, ce reflectă mobilierul lucios și formele curbe. Accentul s-a pus însă pe produsele comercializate deoarece, după cum bine spunea Andre Gide, “Arta înseamnă a zugrăvi un subiect particular cu destulă forță pentru a cuprinde în el generalitatea de care depindea”.