'; ?> Standuri var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-30440610-1']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); */?>

Standuri

Ce spun clientii

Standurile realizate de Matt DeSign pentru firma noastra sunt realizate exemplar si au un design deosebit. Recomand oricui are nevoie de standuri exceptionale.

Sergiu Scarlat - Union '90 SRL
Recomand─âri
 

Despre standurile Matt DeSign

stand insula Sony Vaio Matt Design se madreste cu o echipa de profesionistii in realizarea si constructia de standuri de exceptie. Stim ca, pentru o companie care este prezenta la expozitii, simpla participare cu unul sau doua standuri nu este suficienta. Nu e indeajuns sa detii un stand doar pentru a fi prezent la acel eveniment.

De aceea noi va oferim solutii inovatoare pentru a pune in valoare imaginea, produsele si serviciile dvs. Proiectele si realizarile de standuri, prin creativitate sunt in serviciul imaginii dvs.

Fiecare doreste sa atraga atentia posibililor clienti din piata, a colaboratorilor si chiar sa atraga atentia concurentei asupra acelor standuri realizate, care creaza o ambianta placuta si unica.

Aici intervenim noi, Matt Design, noi va construim standul astfel incat sa va fie puse in valoare imaginea, produsele si serviciile dvs.Proiectele si realizarile de standuri expozitionale, prin creativitate sunt in serviciul imaginii dvs.

In cadrul prezentarilor realizate la expozitii si conferinte sau diverse evenimente, foarte multi oameni sunt cu ochii pe standurile dumneavoastra, sau alte materiale create pentru dumneavoastra, iar posibilii clientii intra in contact cu produsele si serviciile dumneavoastra.
Trebuie sa afisati o imagine profesionista, compania sa fie pusa in valoare si sa scoateti in evidenta mesajul pe care doriti sa il transmiteti panterilor, potentialilor clienti sau chiar si presei.

Standurile, prin personalizare, reprezinta un mod eficace pentru a maximiza vizibilitatea. Standurile realizate de Matt Design se evidentiaza prin design, eleganta, functionalitate, polivalenta, modularitate.

Un produs 100% personalizat transmite o imagine profesionista, pune in valoare identitatea firmei pe care o reprezinti si te ajuta sa te diferentiezi de concurenta.

Compania noastra va ofera servicii de proiectare si realizare standuri personalizate pe nevoile dumneavoastra.

Pentru orice proiect de proiectare si realizare de standuri, aflat in derulare un factor important este o estimare corecta a bugetului. Profesionistii Matt Design vor face calculele si te vor asigura ca datele furnizate sunt corecte chiar de la inceputul proiectului.

Standurile oferite de noi au un design original si, in plus, pot fi folosite in mai multe variante expozitionale.

Pentru a obtine o solutie excelenta si pentru a va fideliza clientii, comandati standurile realizare de Matt Design!

Exemple de standuri realizate de Matt DeSign


Pentru ca stim ca doar trei, patru vorbe despre standuri nu sunt suficiente pentru a va face o idee de ansamblu asupra calitatii si originalitatii produselor noastre, va oferim, mai jos, cateva exemple de standuri realizate pentru divesti clienti, standuri caracterizate de originalitate si rafinament.

Standuri expozitionale

Fie ca este vorba despre prezentari, conferinte, expozitii sau evenimente foarte multi oameni sunt cu ochii pe dumneavoastra. Clientii potentiali sau chiar vechii clienti intra in contact cu produsele si serviciile dumneavoastra.

Trebuie sa aveti o imagine profesionista, sa puneti in valoare identitatea companiei si sa scoateti in evidenta mesajul pe care doriti sa il transmiteti. Acest lucru il realizati cu un stand bine realizat.

Matt Design va pune la dispozitie la preturi competitive standuri cu design modern si perfect pentru nevoile dumneavoastra. Noi va oferim sisteme de calitate superioara cu o rezistanta mare la montari sau demoantari.

Standuri de podea

Acestea sunt structuri care ofera posibilitatea de a pune in evidenta atat produse, cat si informatii sau branduri. Acest tip de standuri si ofera avantajul de a fi portabile si, deci, reutilizabile.

Standurile de podea pot fi utilizate pentru distribuirea de brosuri, reviste sau orice alt tip de material informativ de citit. De asemenea, in cadrul acestor standuri se pot include produse sau pe ele pot fi asezate produse pentru o mai buna afisare catre public.
Pentru acest tip de standuri exista o foarte mare varietate de dimensiuni si culori in care acestea se pot realiza.

Pentru a exemplifica cele de mai sus, iata cateva standuri realizate de Matt DeSign pentru clientii sai:
Standuri podea - stand Panasonic Standuri podea - stand Kinder Standuri podea - stand Blaupunkt Standuri podea - stand Bosch Standuri podea - stand Samsung Standuri podea - stand Tagproff Standuri podea - stand Canon

Standuri de tip insula

Standurile de tip insula sunt cel mai des intalnite in cadrul expozitiilor sau in cadrul showroom-urilor cu vanzare. De asemenea, acest tip de standuri este des intalnit si in cadrul marilor magazine si hipermarket-uri.
Standurile tip insula pot fi realizate atat in jurul unor stalpi sau coloane cat si independent. Ele pot fi utilizate pentru orice tip de produse, exploatand eficient zona disponibila pentru expunere sau comercializare. In constructia acestui tip de standuri se folosesc, de cele mai multe ori, mai multe tipuri de materiale, combinate pentru a obtine un maximum de confort vizual, rezistenta la incarcare si spatiu alocat. Se folosesc materiale compozite, materiale plastice si metale usoare. De asemenea, in cadrul designului acestui tip de standuri se includ divesrse surse de lumina pentru a pune in valoare zona de expunere a standului.
Dimensiunile standurilor de tip insula pot varia pentru a acomoda diverse produse, de la cele mici, cum sunt telefoanele mobile sau ceasurile, pana la produse electrocasnice voluminoase. Prin aranjamentul lor si compozitia de culori si lumini aceste standuri creaza o atmosfera placuta, dedicata produselor pe care le expun.
Pentru exemplificare, va prezentam cateva dintre standurile tip insula realizate de Matt DeSign pentru clientii sai:
Standuri insula - stand Panasonic Standuri insula - stand LG Standuri insula - stand Samsung Standuri insula - stand bosch Standuri insula - stand nikon Standuri insula - stand telefoane Standuri insula - stand canon Standuri insula - stand sony
Optimizare SEO - SC Innovative Web Services SRL
Toate drepturile rezervate.
SC Matt Design & Production SRL © 2012 - constructor de standuri